ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δημήτρης Ρουμελιώτης γεννήθηκε το 1921 απεβιωσε το 2012

roumeliotis-zampetas
Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης είναι ένας από τους άγνωστους τραγουδιστές του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού του ’50. Είναι περίεργο πως δεν συγκαταλέγεται στους μεγάλους τραγουδιστές αυτού του τόπου, αφού σίγουρα είναι ισάξιος άλλων μεγάλων ονομάτων. Έχει πάνω από 110 τραγούδια στο ενεργητικό του εκ των οποίων στα μισά περίπου τραγουδά σιγόντο σε άλλους τραγουδιστές. Τραγούδησε αρκετά τραγούδια που παραμένουν ακόμα και σήμερα «κλασσικά». Γεγονός αποτελεί ότι είναι ξεχασμένος , όπως λέει ο ίδιος . Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης ζούσε στο Μόντρεαλ του Καναδά και εχει αφηγηθεί ο ίδιος την ζωή του. (Απομαγνητοφώνηση ομιλίας του ιδίου. Από το αρχείο του Γιώργου Καλιβρούση, Μόντρεαλ Καναδάς,2004):
   
Οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες, ο πατέρας μου από την Κεσάνη της Θράκης και η μητέρα μου από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας. Εγώ γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1921.
roumeliotis
Ο Δημήτρης καταγόταν από μουσική οικογένεια που εγκαταστάθηκαν στην Λέσβο. Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης θείος του, πρώτος ξάδερφος του πατέρα του. Έπαιζε «τουλούμι» (γκάϊντα). Τον συνόδευε συχνά κάποιος με το παρατσούκλι «Βοσκοπούλα», που έπαιζε τουμπερλέκι και ντέφι.Ο Σταύρος Ρουμελιώτης ή «Καραχάλιας» , ο μεγάλος αδερφός του έπαιζε κορνέτα και τρόμπα. Ο Ηλίας Ρουμελιώτης ή «Καραχάλιας», επίσης μεγάλος αδελφός και σημαντικός μουσικός της Μυτηλίνης. Γεννήθηκε στο Πλωμάρι το 1916, έπαιζε σαντούρι και κιθάρα επαγγελματικά αλλα ποτέ δεν συνεργάστηκς με τον αδελφό του. Ο ίδιος λέει για τον Δημήτρη: «Ο «Μητσάρας». Επαγγελματίας μουσικός και τραγουδιστής, έπαιζε μπουζούκι: Με τον μικρόν, τον Δημήτρη, εγώ δεν έπαιξα. Φύγαν οι αδερφές μου στην Αθήνα, απ’ το ‘26-’27, φύγανε και τον πήραν μαζί τους... Έπαιζε απάνω στη «Ντριάνα Χειλά» (νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα), ο αδερφός μου ο Μήτρος. Έχει βγάλει: «Μες στης Πεντέλης τα βουνά», «Στο πιο ψηλότερο βουνό», δικά του. Τραγουδούσε, μπουζούκι έπαιζε χρόνια... Και με τον Βαμβακάρη στον Βοτανικό έχει παίξει...Όλη η Αθήνα, όλος ο ντουνιάς τον ξέρει. » Επίσης υπήρχαν και δυο αδελφές στην οικογένεια. 


Το 1934 είχα αγοράσει ένα μαντολίνο, οι φίλοι μου όμως μου έλεγαν «πάρε να μάθεις μπουζούκι να μας διασκεδάζεις». Εκείνη την εποχή τα καταστήματα μουσικών οργάνων στη Θεσσαλονίκη δεν είχαν μπουζούκια, βρήκα κάποιον (ο δόλιος ήταν σε αναπηρική καρέκλα) αλλά ήταν καλός οργανοποιός , του είπα αν μπορούσε να κάνει το μαντολίνο μπουζούκι. Φέρτο ,μου λέει , θα βάλουμε μεγαλύτερο μανίκι και θα γίνει μικρό μπουζούκι.
Άρχισα μόνος μου να παίζω και τα πρώτα τραγούδια που έμαθα ήταν «Του Βάβουλα η Γούβα» και το «Θα πάω στην Αμερική και πλούτη θ' αποκτήσω». Άρχισα την μελέτη. Όλο και μάθαινα καλύτερα.


Το 1935 φέρανε μπουζούκια από την Αθήνα και έτσι πήρα κανονικό μπουζούκι.
Το 1936 υπηρετούσε ο Τσιτσάνης στην Θεσσαλονίκη στο Τάγμα Τηλεγραφητών. Στον Βαρδάρη ήταν ένα καφενείο που συχνάζαμε, το είχαν 2 αδέλφια ο Χαράλαμπος και ο Ανδρέας. Μόλις ερχόντουσαν καινούριοι δίσκοι αμέσως τους πέρναμε και έτσι μαθέναμε και περισσότερα τραγούδια. Μια μέρα ήρθε ο Τσιτσάνης με το μπουζούκι του και μας έπαιξε μερικά τραγούδια. Ήταν η πρώτη γνωριμία μου με τον Τσιτσάνη. Είχε πάρει αναβολή και έφυγε στην Αθήνα.

Το 1938 έγινα επαγγελματίας. Έπαιζα στην Οδό Ειρήνης. Μετά πήγα σε άλλο μαγαζί, στην κατοχή ήλθε και ο Τσιτσάνης και έπαιζε στα Κούτσουρα του Δαλαμαγκα. Εγώ έπαιζα στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στο Μπελαμι (?). Τα πρωινά που σχολάγαμε πίναμε τον καφέ μας στον Λευκό πύργο στο καφέ Ντορέ.


Το 1938 λοιπόν ο Δ.Ρουμελιώτης ηχογραφεί σε ηλικία 17 ετών, το 1ο του τραγούδι ως ερμηνευτής. Ήταν το «ΣΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ (ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ)» χασάπικο, με αριθμό δίσκου DG-6431 στην Columbia, τραγούδι των Παναγιώτη Τούντα σε στίχους Γ.Ευαγγέλου. Στην β’ πλευρά του Δίσκου υπάρχει το τραγούδι «Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ». Και στα 2 τραγούδια σεγόντο κάνει ο Στελλάκης Περπινιαδης.


ΣΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ (ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ)


Μέσα στης Πλάκας τα στενά αγάπησα με πόνο

Μια έμμορφη Πλακιώτισσα και ολοένα λιώνω

Γι’ αυτήνε έγινα μπεκρής και μέρα νύχτα πίνω

Και μες της Πλάκας τα στενά τον στεναγμό μου αφήνω

Μα όσα κι αν της έχω πει ο νους της δεν αλλάζει

Και κάθε μέρα πιότερο μες την καρδιά με σφάζει

Τρελή μικρή μου δεν μπορώ για σένανε πεθαίνω

Για σένανε Πλακιώτισσα στον Άδη κατεβαίνω


2 Ο Ν.Γεωργιάδης στο βιβλίο του Κώστας Παπαδόπουλος : Ο Παγκανίνι του Μπουζουκιου Εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή ,2007 σελ 42-43 αφηγείται: 

«Εδώ έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τον Ρουμελιώτη. Ο τραγουδιστής αυτός ήταν μια ανακάλυψη του σπουδαίου Σμυρνιού συνθέτη και μαέστρου Παναγιώτη Τούντα, όπως ήταν επίσης ο Στελλάκης Περπινιάδης, ο Κώστας Ρούκουνας, ο Βαγγέλης Σωφρονίου, η Ρόζα Εσκενάζυ, η Ρίτα Αμπατζή και άλλοι πολλοί. Πρωτοεμφανίστηκε στα 1938, στο τραγούδι του Τούντα «Πλακιώτισσα», με δεύτερη φωνή τον Στελλάκη. Μετά την Κατοχή, από το 1952 μέχρι το I960, συνεργάστηκε στενά, με τον Γιώργο Μητσάκη, και κάποια τραγούδια τους γίνανε επιτυχίες. Για παράδειγμα, «Ο Δημητράκης» (1952), «Όπου Γιώργος και μάλαμα» (1956), «Στη μαγεμένη Αραπιά» (1959)... Δυστυχώς, οι βιογραφικές λεπτομέρειες του Δημήτρη Ρουμελιώτη μας είναι άγνωστες.»


Ο αμέσως επόμενος δίσκος είναι του Τσιτσάνη (AO-2523) «ΔΕΝ ΤΟ ΠΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ», «ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ» το 1938 επίσης , όπου τραγουδά μόνος του. Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης ηχογράφησε ακόμα τον «ΘΕΡΜΑΣΤΗ» του Δραγάτση, το «ΜΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ» του Παγιουμτζή, το «ΚΕΝΤΗΣΤΡΑ ΞΕΜΥΑΛΙΣΤΡΑ» του Μπαγιαντέρα, συνολικά 7 προπολεμικά τραγούδια.


*Σημ. συγγραφέα: 

Σύμφωνα με μαρτυρίες από συγγενικό πρόσωπο του Δημ Ρουμελιώτη, ανιψιό του για την ακρίβεια, αλλά και αδυναμίας λήψης ακριβών πληροφοριών από τον ίδιο τον τραγουδιστή προκύπτει η εξής πληροφορία: την περίοδο 1938-1940 όπου υπάρχουν 7 τραγούδια με το όνομα Δημήτρης Ρουμελιώτης, φαίνεται να τα έχει ηχογραφήσει ο πρώτο-ξάδερφος του εν λόγω τραγουδιστή, συνονόματος Δημ. Ρουμελιώτης. Αναφέρεται οτι ο ξάδελφος του πέθανε μάλλον από φυματίωση μέσα στην κατοχή και δεν ξαναεμφανίστηκε στην δισκογραφία. Εξάλλου μια προσεκτική ακρόαση των τραγουδιών αυτών μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα οτι οι 2 φωνές ΔΕΝ μοιάζουν και δεν μπορούν να αποδοθούν απλά στο νεαρό της ηλικίας του 17χρονου τότε Δημ.Ρουμελιώτη. Πιθανότατα τα 7 προπολεμικά τραγούδια να ανήκουν στον ξάδελφο Δημ.Ρουμελιώτη.

Για την μεταπολεμική του πορεία στο τραγούδι ο ίδιος αφηγείται:

Ρουμελιωτης  Όταν έγινε η απελευθέρωση από τους Γερμανούς, άνοιξε και το εργοστάσιο γραμμοφώνων δίσκων. Φύγαμε για την Αθήνα.. Εκεί το 1948 γραμμοφώνησα τον 1ο μου δίσκο την «Κόρη παραχαϊδεμένη» και το «Ραντεβουδάκι». Τα τραγούδησε η Στέλλα Χασκίλ και τα παίζει ο Τσιτσάνης στην εταιρία ODEON-PARLOPHONE. Το 1951 πήγα στην COLUMBIA τραγουδιστής. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν «Το κορίτσι μου γιορτάζει» εν παρενθέση «η κούρσα». Ακολούθησαν «Έδιωξες τον Δημητράκη» , «Μαγεμένη Αραπια» , «Όπου Γιώργος και μάλαμα» του Μητσάκη και συνεργάστηκα με όλους τους συνθέτες και δούλεψα με Μητσάκη, Κλουβάτο, Μάρκο Βαμβακάρη, Στέλιο Καζαντζίδη, Μπακάλη με όλους τους καλλιτέχνες της εποχής και τραγουδίστριες που σε δίσκους με συνόδεψαν και τις συνόδεψα. Με την Μπέλλου και την Χρυσάφη δούλεψα πάρα πολύ σε κέντρα όχι όμως σε δίσκους, γιατί εγώ ήμουν στην COLUMBIA και αυτές στην ODEON.

Ο Γιώργος Μητσάκης στην αυτοβιογραφία του (Γιώργος Μητσάκης. Αυτοβιογραφία. Εκδώσεις Εικοστού πρώτου 1995. Σελ 74-76) αναφέρει για τον Δ.Ρουμελιώτη:

«Τη Γκρέυ μου την έφερε ο Ρουμελιώτης, που είχε φέρει και τον Καζαντζίδη. Της έδωσα το «Το δικό σου το μαράζι θα με φάει». 
Μόλις πήγαμε στην Columbia, μου λέει ο Λαμπρόπουλος: Γιώργο πες κι εσύ ένα τραγούδι από πίσω από το δίσκο να βοηθήσουμε την Καίτη, να πουλήσουμε. Κάθησα κι έγραψα το «Όπως μ' έχεις κάνει πτώμα, θα με φάει το μαύρο χώμα». Στην ηχογράφηση μου κάνουν κάτι φωνές η Νίνου κι ο Τατασόπουλος. 
Δεν είχε τύχη αυτό το τραγούδι, γιατί το «Μαράζι» τράβηξε πολύ. Έγινε μεγάλη επιτυχία. Εν τω μεταξύ στον Καζαντζίδη είχα δώσει και άλλο τραγούδι, το «θλιμμένο δειλινό». Αυτό έγινε το '52. Σιγά-σιγά είχε αρχίσει ν' ανεβαίνει και κάπου τον έχασα τον Καζαντζίδη. Μου λέει ο Ρουμελιώτης: «Ρε συ, αυτός τα έχει φτιάξει με τη Γκρέυ και δουλεύουνε στου Ξυπολητάκου».

3 Ο Μήτσος ήταν πολύ καλό παιδί και καλή φωνή. Κούτσαινε από το ένα πόδι, έπαιζε λίγο κιθάρα και τραγούδαγε. Τον γνώρισα μετά την Κατοχή και με παρακάλεσε να τον πάρω μαζί μου να βγάζει κανένα μεροκάματο. Σαλονικιός ήταν. Λοιπόν κοίτα περίεργα πράγματα. Ενώ κούτσαινε πολύ, ξελόγιασε τη γυναίκα ενός χασάπη από τη Θεσσαλονίκη και μόλις το έμαθε ο χασάπης απειλούσε να τον σφάξει, και αυτόν και τη γυναίκα του, που είχε μωρό 2 χρονών περίπου. Φοβήθηκε ο Μήτσος και κατέβηκε στην Αθήνα. Μάλιστα ένα διάστημα τον φιλοξενούσα μαζί με τη γκόμενα και το μωρό Κουμπάρε, μ έλεγε συνέχεια. Κουμπάρε αυτό, κουμπάρε εκείνο έμεινε το κουμπάρε. 

Ο Μήτσος τραγούδησε το «Όπου Γιώργος και μάλαμα».- όπως σου είπα δεν ήθελα γνωστούς τραγουδιστές για τα τραγούδια μου ήξερα ότι είναι επιτυχίες. Απόδειξη ότι αυτό το τραγούδι το τραγούδησε και το τραγουδά όλη η Ελλάδα. Ξέρει κανείς ότι το έχει πει ο Ρουμελιώτης?
Ο Μήτσος τώρα ζει κάπου στον Καναδά. Είχε έρθει μερικές φορές, μάλιστα μια φορά μου έφερε δώρο μία γραβάτα, από τα πανέρια πρέπει να ήταν... [γελάει].
Και ο πούστης ήξερε ότι εγώ ντυνόμουνα πάντα στην τρίχα. Δεν πειράζει...»

Από το 1951 και μετά αρχίζει η μεγάλη πορεία του στο Λαικό τραγούδι που περιλαμβάνει συνεργασίες με παρά πολλούς λαϊκους δημιουργούς και συνθέτες.

Το καλοκαίρι του 1954 εργάζεται με τον Τάκη Μπίνη: «Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δούλεψα στον Αντώνη Βλάχο, στο Αιγάλεω. Παίζαμε έξω στην αυλή το καλοκαίρι και το φθινόπωρο μπήκαμε μέσα γιατί άρχισε το κρύο. Τη δεύτερη αυτή σεζόν στου «Βλάχου», έφυγε η Μπέλλου και στη θέση της είχα πάρει τον πολύ καλό τραγουδιστή Μήτσο Ρουμελιώτη, που τότε είχε κάνει τη μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Μητσάκη «Όπου Γιώργος και μάλαμα». (Τάκης Μπίνης – Βιος ρεμπέτικος. Εκόσεις Ντέφι 2004, σελ 275)

ΟΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΜΑ

Όσο αγαπώ τη μάνα μου αγάπησα κι εσένα
Όσα είχα και δεν είχα μου τα μάσησες
Και μπατίρη στο φινάλε με παράτησες

Δε βαριέσαι δεν πειράζει χαλάλι σου
Συ μια μέρα θα χτυπήσεις το κεφάλι σου
Μα η δική μου η καρδιά δεν έχει αντάλλαγμα
Όπου Γιώργος και μάλαμα

Μόνο εγώ σε πόνεσα και στα ‘χω δώσει όλα
Κι αν για σένα και φαρμάκια εγώ έπινα
Την ψυχή μου να ζητούσες θα στην έδινα


Το 1955 βρίσκεται στα «κουνέλια» του Στελλάκη όπου συνεργάζεται με το πρωτοεμφανιζόμενο μπουζουξή Κώστα Παπαδόπουλο. Ο Παπαδόπουλος αφηγείται γι’ αυτήν την συνεργασία: «Τους μουσικούς δεν τους θυμάμαι καθόλου. Τους μόνους που θυμάμαι, εκτός από τον Στελλάκη, είναι τον Νάσο τον Μάκρη, που τραγουδούσε και που με πήγε και στη δουλειά, και τον Δημήτρη Ρουμελιώτη. Αυτό ήτανε το συγκρότημα.» και συνεχίζει για τον Ρουμελιώτη: «Ο Ρουμελιώτης είχε κάτι από το τραγούδι, τον τρόπο και το μέταλλο τραγουδιού του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Ήταν έτσι στεγνός τραγουδιστής, καθόλου μπελκάντο. Ήτανε ωραίος λαϊκός τραγουδιστής. Και είχε και κάτι το μοντέρνο μες στο τραγούδι του, χωρίς να ενοχλεί βέβαια. Είχε και δισκογραφία τότε εκείνος..

∆ΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ 78ΣΤΡ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ/ΕΣ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΟΣ/ΟΙ ΕΤΟΣ ΕΙ∆ΟΣ ∆ΙΣΚΟΣ


1 ΑΝΤΙΟ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΙΤΣΑ ∆ΗΜΗΤΡΙΑ∆ΟΥ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ 1959 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7479


2 ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙ∆Α ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ 1954 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7059


3 ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥ∆ΗΣΑ ΓΙΩΤΑ ΛΥ∆ΙΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΕΚΑΣ - ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΚΟΚΟΜΑΤΗΣ 1954 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5210


4 ΒΡΕΧΟΜΑΙ ΜΑ ∆ΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΕΛΕΝΗ ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ Β.ΜΑΝΙΚΑΣ 1954 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7120


5 ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΝΑ ΛΙΑΝΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5404


6 ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1959 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7453


7 ∆ΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΙΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙ∆ΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7042


8 ∆ΕΝ ΤΩΠΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ 1938 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-2523


9 ∆ΥΟ Α∆ΕΛΦΙΑ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΥΤΗΣ 1959 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7515


10 ΕΙΜΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΖΟΫ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7277


11 ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΙΩΤΑ ΛΥ∆ΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7311


12 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΓΙΩΤΑ ΛΥ∆ΙΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΣΑΣ 1955 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5258


13 ΕΙΣΑΙ ∆ΕΙΛΟΣ ΜΑΡΙΑ ΓΡΙΛΛΗ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛ∆ΑΡΑΣ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5124


14 ΕΝΑ ΘΛΙΜΕΝΟ ∆ΕΙΛΙΝΟ ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΕΙ∆ΩΝΙΑΡΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7322


15 ΕΞΩ ΦΤΩΧΕΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΝΑΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΥ∆ΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ 1952 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5087

16 ΕΦΥΓΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5376

17 ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΣΑΤΙ ΜΙΡΑΝΤΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7021

18 Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΙ Η ΕΛΕΝΗ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΝΙΤΣΑ ΠΑΟΛΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΣΥΡΤΟ His Masters Voice AO-5659

19 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΕΡΡΑ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΦΙΝΙΩΤΗΣ 1960 ΧΑΣΑΠΙΚΟ Columbia DG-7587

20 Η ∆ΙΠΡΟΣΩΠΗ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΤΕΛΛΑΚΗΣ ΠΕΡΠΙΝΙΑ∆ΗΣ ΛΕΩΝΙ∆ΑΣ ΠΑΓΚΑΛΗΣ 1938 ΧΑΣΑΠΙΚΟ Columbia DG-6431

21 Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΡΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5156

22 Η ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΑΝΝΑ ΛΙΑΝΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ - ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7326

23 Η ΠΕΤΡΙΝΗ ΚΑΡ∆ΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΕΡΟΜΥΤΗΣ 1954 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7048

24 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1955 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7124

25 ΚΑΚΙΑ ΠΛΗΓΗ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5428

26 ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΡΕΚΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΚΑΚΟΣ 1958 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5526

27 ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ΛΕΩΝΙ∆ΑΣ ΜΕΫΣΟΥΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7547

28 ΚΑΡ∆ΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5376

29 ΚΕΝΤΗΣΤΡΑ ΞΕΜΥΑΛΙΣΤΡΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΤΕΛΛΑΚΗΣ ΠΕΡΠΙΝΙΑ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΓΚΟΣ 1939 ΧΑΣΑΠΙΚΟ His Masters Voice AO-2541

30 ΚΛΑΨΕ ∆ΙΑΒΑΤΗ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΤΣΟΣ 1955 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7125

31 ΚΟΡΗ ΠΑΡΑΧΑΪ∆ΕΜΕΝΗ ΣΤΕΛΛΑ ΧΑΣΚΙΛ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΤΕΛΛΑ ΧΑΣΚΙΛ 1947 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Parlophone B-74102

32 ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΤΥΧΟ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ 1959 ΧΑΣΑΠΙΚΟ Columbia DG-7503

33 ΚΟΡΜΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΡΙΚΑΛΛΙΝΟΣ 1955 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5242

34 ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΝΕΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1954 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7069

35 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΡΕΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1958 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5532

36 ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝΕ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΒΗ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΕΙ∆ΩΝΙΑΡΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - Α.∆ΗΜΟΓΛΟΥ 1957 ΧΑΣΑΠΙΚΟ His Masters Voice AO-5375

37 ΜΑΥΡΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ 1954 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7048

38 ΜΕ ∆ΙΧΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ∆ΟΥΚΙΣΣΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ 1959 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7505

39 ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙ∆ΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7001

40 ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1955 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5241

41 ΜΕ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΟΥΖΑΝΑ -ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1952 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5063

42 ΜΕΣ ΣΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΗΣ ∆ΥΣΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΥΚΑΣ 1955 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7119

43 ΜΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΓΙΟΥΜΤΖΗΣ 1940 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-2656

44 ΜΗ ΜΕ ∆ΙΩΧΝΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ 1957 ΚΑΡΣΙΛΑΜΑΣ His Masters Voice AO-5428

45 ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ 1956 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5324
Επιµέλεια: Κώστας Χόνδρος 20/04/2010 (Τελευταία ανηµέρωση : Ιουνιος 2013)
∆ΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

46 ΜΙΑ ΠΕΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΝΟ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1952 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5063

47 ΜΙΑ ΣΙ∆ΕΡΕΝΙΑ ΚΛΕΙ∆ΑΡΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1952 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-6997

48 ΜΙΑ ΦΕΛΑΧΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΩΤΑ ΛΥ∆ΙΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1959 ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ Columbia DG-7458

49 ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗ∆Α ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΕΡΡΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5659

50 ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΜΑΡΙΚΑ ΝΙΝΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1952 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5050

51 ΝΤΑΛΕ ΝΤΑΛΕ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1959 ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ Columbia DG-7442

52 ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΡΙΚΑΛΛΙΝΟΣ 1955 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7199

53 Ο ∆ΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΤΜΑ∆Α ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5693

54 Ο ∆ΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΟΥΖΑΝΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1952 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-6955

55 Ο ΘΕΡΜΑΣΤΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ∆ΡΑΓΑΤΣΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΤΣΙΓΓΑΝΟΣ 1940 ΧΑΣΑΠΙΚΟ His Masters Voice AO-2656

56 Ο ΜΥΛΟΣ ΓΙΩΤΑ ΛΥ∆ΙΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΣΑΣ 1958 ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ His Masters Voice AO-5449

57 ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ - ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ 1954 ΧΑΣΑΠΟΣΕΡΒΙΚΟ Columbia DG-7163

58 ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5112

59 ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΑΝΑ ΓΙΩΤΑ ΛΥ∆ΙΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ 1954 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7103

60 ΟΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΜΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΖΟΫ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1956 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5352

61 ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΡΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7085

62 ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΚΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΟΥΖΑΝΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1952 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-6997

63 ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΪΜΑΡΗ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7047

64 ΟΤΑΝ ΒΡΟΝΤΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7022

65 ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ 1952 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-6985

66 ΠΑΠΑ∆ΟΜΑΝΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΟΥΖΑΝΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1952 ΣΥΡΤΟ Columbia DG-6970

67 ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ 1938 ΧΑΣΑΠΙΚΟ His Masters Voice AO-2523

68 ΠΟΙΟΣ ΕΙ∆Ε ΜΑΝΑ ΝΑ ΠΟΝΕΙ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΟΥΖΑΝΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1952 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-6955

69 ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΣ ΧΑΡΟΥΛΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΤΗΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7344

70 ΠΟΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΗΝ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5151

71 ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ∆ΟΡΥΦΟΡΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5432

72 ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΡΒΟΣ 1959 ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ Columbia DG-7479

73 ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ 1958 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5492

74 ΣΤΗ ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΑΡΑΠΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΝΟΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1959 ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ His Masters Voice AO-5558

75 ΣΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΤΕΛΛΑΚΗΣ ΠΕΡΠΙΝΙΑ∆ΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 1938 ΧΑΣΑΠΙΚΟ Columbia DG-6431

76 ΣΧΙΣΕ ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΤΣΟΣ 1955 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5229

77 ΤΑ ∆ΥΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7329

78 ΤΑ ΚΑΖΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5149

79 ΤΕΤΟΙΟ ΘΥΛΙΚΟ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - Σ.ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ 1957 ΧΑΣΑΠΙΚΟ Columbia DG-7452

80 ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ∆ΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΙΤΣΑ ∆ΗΜΗΤΡΙΑ∆ΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1958 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5481

81 ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΑ (ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ) ΓΙΩΤΑ ΛΥ∆ΙΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ 1954 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5219

82 ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1953 ΧΑΣΑΠΙΚΟ His Masters Voice AO-5149

83 ΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΣΠΛΑΧΝΗ ΤΟ ΠΑΙ∆Ι ΣΟΥ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ - Ν.ΜΠΡΙΛΗΣ 1954 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7073

84 ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΕΚΑΣ - ΛΟΥΚΑΣ ΝΤΑΡΑΛΑΣ 1952 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5164

85 ΤΟ ΚΑΥΓΑ∆ΑΚΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1957 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7342

86 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΟΥΖΑΝΑ ΛΑΖΑΡΙ∆ΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1951 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5035

87 ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΟΥΛΑ ΜΠΑΜΠΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛ∆ΑΡΑΣ 1954 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7106

88 ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΟΥΖΑΝΑ ΛΑΖΑΡΙ∆ΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1951 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5035

89 ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1958 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia DG-7395

90 ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ∆ΑΚΙ ΣΤΕΛΛΑ ΧΑΣΚΙΛ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΕΧΑΣΚΕΛ 1947 ΧΑΣΑΠΙΚΟ Parlophone B-74102

91 ΤΟ ΣΤΟΛΙ∆Ι ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙ∆Ι ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ 1954 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5166

92 ΤΟ ΤΣΑΡ∆Ι ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΙΤΣΑ ∆ΗΜΗΤΡΙΑ∆ΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1958 ΧΑΣΑΠΙΚΟ Columbia DG-7408

93 ΤΟ ΦΤΩΧΟΠΑΙ∆Ο ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛ∆ΑΡΑΣ - ΜΑΡΙΑ ΓΡΙΛΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛ∆ΑΡΑΣ 1953 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5124

94 ΦΕΡΤΕ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΜΑΡΙΑ ΓΡΙΛΛΗ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆ΗΣ 1953 ΣΕΡΒΙΚΟ His Masters Voice AO-5098

95 ΦΤΩΧΟΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΩΪΟΠΟΥΛΟΣ 1955 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice AO-5227

96 ΧΟΡΕΨΕ ΜΟΥ ΧΟΡΕΨΕ ΜΟΥ (Η ΜΑΡΙΚΑ) ΜΑΡΙΑ ΓΡΙΛΛΗ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1953 ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ Columbia DG-7022

∆ΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ 45 ΣΤΡ
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ/ΕΣ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΟΣ/ΟΙ ΕΤΟΣ ΕΙ∆ΟΣ ∆ΙΣΚΟΣ

1 ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑ∆Α ΤΡΙΟ ΜΠΑΜΠΟ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΒΑΛΣ Dore K12

2 ΑΝΤΙΟ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ * ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΙΤΣΑ ∆ΗΜΗΤΡΙΑ∆ΟΥ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ 1959 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia SCDG-2581

3 ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΕΝΑ ΝΤΑΛΛΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Dore K10

4 ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1960 ΣΥΡΤΟ Attika K8

5 Η ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΝΙΤΣΑ ΖΑΝΝΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1962 ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ Columbia SCDG-2902

6 ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ * ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1959 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia SCDG-2562

7 ∆ΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Parlophone GDSP-2662

8 ∆ΥΟ Α∆ΕΛΦΙΑ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝΕ * ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia SCDG-2628

9 ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΡΕΝΑ ΝΤΑΛΛΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - Α.ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Dore K20

10 Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΙ Η ΕΛΕΝΗ * ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΝΙΤΣΑ ΠΑΟΛΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΣΥΡΤΟ His Masters Voice 7PG-2724

11 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ * ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΕΡΡΑ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΦΙΝΙΩΤΗΣ 1960 ΧΑΣΑΠΙΚΟ Columbia SCDG-2746

12 Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΙ ΑΝΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1961 ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ Dore K37

13 ΘΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΑΥΜΟΙ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΝΙΤΣΑ ΖΑΝΝΟΥ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ 1961 ΣΥΡΤΟ Columbia SCDG-2971

14 ΘΑ ΤΗ ΓΛΕΝΤΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΚΑΙΤΗ ΘΥΜΗ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΚΑΚΟΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice 7PG-2799

15 ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΚΑΙΤΗ ΘΥΜΗ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΧΑΣΑΠΙΚΟ His Masters Voice 7PG-2799

16 ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΤΥΧΟ * ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ 1959 ΧΑΣΑΠΙΚΟ Columbia SCDG-2610

17 ΚΟΡΟΪ∆Ο ∆ΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1961 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia SCDG-2978

18 ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΧΤΑΡΩ ΣΤ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ Dore K10

19 ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΝΙΤΣΑ ΖΑΝΝΟΥ - ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1961 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia SCDG-2902

20 ΜΕ ∆ΙΧΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ * ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ∆ΟΥΚΙΣΣΑ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ 1959 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia SCDG-2609

21 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΝΑΡΙ∆ΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΕΣΗΣ 1964 ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ Fidelity 7310

22 ΜΙΑ ΠΑΛΗΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕΝΑ∆Α ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ 1959 ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ Columbia SCDG-2805

23 ΜΙΑ ΦΕΛΛΑΧΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ * ΓΙΩΤΑ ΛΥ∆ΙΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1959 ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ Columbia SCDG-2558

24 ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗ∆Α * ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΕΡΡΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice 7PG-2724

25 ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΥΜΕΝΟ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Α.ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΚΑΡΣΙΛΑΜΑΣ Dore K11

26 ΝΤΑΛΕ-ΝΤΑΛΕ * ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1959 ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ Columbia SCDG-2551

27 Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΜΙΡΑΝΤΑ ΛΑΪΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΦΙΝΙΩΤΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Dore K5

28 Ο ΑΝ∆ΡΕΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΕΝΑ ΝΤΑΛΛΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Dore K3

29 Ο ∆ΗΜΗΤΡΑΚΗΣ * ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΤΜΑ∆Α ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice 7PG-2768

30 Ο ΜΥΛΟΣ * ΓΙΩΤΑ ΛΥ∆ΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΠΕΤΣΑΣ 1958 ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ His Masters Voice 7PG-2510

31 ΟΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΜΑ * ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΖΟΫ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1958 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice 7PG-2538

32 ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Attika K1

33 ΠΑΙ∆Ι ΜΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ - ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ΓΕΛΑ∆ΑΡΗΣ 1965 ΡΟΥΜΠΑ Music Box MB-537

34 ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1961 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Dore K37

35 ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΗΝ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙΣ * ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice 7PG-2960

36 ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ * ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ∆ΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΡΒΟΣ 1959 ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ Columbia SCDG-2581

37 ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΖΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Dore K4

38 ΣΑΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΕΡΡΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1961 ΣΥΡΤΟ Columbia SCDG-2978

39 ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΛΕΜΟΝΙΕΣ ΡΕΝΑ ΝΤΑΛΛΙΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑ ΡΟΥΚΟΥΝΑ 1963 ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ Dore K90

40 ΣΟΥΖΑΤΑ ΓΙΩΤΑ ΛΥ∆ΙΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΤΤΑΛΙ∆ΗΣ 1963 ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ His Masters Voice 7PG-3298

41 ΣΤΗ ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΑΡΑΠΙΑ * ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΝΟΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1959 ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ His Masters Voice 7PG-2594

42 ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΣ * ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1959 ΧΑΣΑΠΙΚΟ His Masters Voice 7PG-2561

43 ΤΟ ΒΟΥΝΟ * ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΫ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΝΤΑΡΑΛΑΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΕΚΑΣ 1961 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ His Masters Voice 7PG-2960

44 ΤΟ ΚΑΥΓΑ∆ΑΚΙ * ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ 1959 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Columbia SCDG-2523

45 ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ∆ΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ∆ΟΥΚΙΣΣΑ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ 1960 ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ Columbia SCDG-2620

46 ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ Η ΚΛΕΙ∆ΑΡΙΑ ΡΕΝΙΑ ΝΤΑΛΛΙΑ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1960 ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Attika K7

47 ΦΥΓΕ ∆ΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΡΕΝΑ ΝΤΑΛΛΙΑ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 1960 ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ Dore K13

(Τα τραγούδια που είναι σηµειωµένα µε * αναφέρονται σε ανατυπώσεις δίσκων από τις 78στρ

roumeliotis.78str.gr
Δημήτρης Ρουμελιώτης γεννήθηκε το 1921 απεβιωσε το 2012
4/ 5 stars - "Δημήτρης Ρουμελιώτης γεννήθηκε το 1921 απεβιωσε το 2012" Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης είναι ένας από τους άγνωστους τραγουδιστές του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού του ’50. Είναι περίεργο πως δεν συγκατα...
loading...
Share on Google Plus

Σχετικά με Tromero.eu

Αγαπητοί αναγνώστες, μετά την ανάγνωση του περιεχομένου μην ξεχνάτε να μας κάνετε like. Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας σχετικά με το άρθρο με ευγενικό τρόπο. Η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας ειναι πολύ πολύτιμη γιά εμάς.Σας ευχαριστούμε